Over ons

Gestart in 2015 met maar één doel:

Campers mooi maken en eigenaar(s) blij maken

De verjongingskuur voor uw camper

Detailing tot in perfectie

Wassen/stomen, polijsten, detailen, poetsen en nanocoating aanbrengen

0

Klanten

Tevreden camperaars

Est. 2015

Ons verhaal

Cleaning & Coating Nederland is 5 jaar actief op het gebied van nano coatings. In 2014 zijn wij begonnen met een diepgaand onderzoek over de hele wereld naar nano coatings. Welke nano coating levert de fabriek in Canada, Noord- Amerika, Duitsland of Tsjechië en wat zijn daar de specificaties van. Waardoor onderscheidt de ene coating zich van de andere, enzovoort. Na ongeveer één jaar (in 2015) hebben wij de beslissing genomen met welke leveranciers wij verder zaken wilden doen en tot op de dag van vandaag zijn wij daar nog steeds tevreden over. Wij betrekken onze nano  coating dus van verschillende leveranciers.

Onze primaire doelstelling is “het mooi maken van campers”

Wij nemen daar de tijd voor, namelijk minimaal 5 dagen. Als een camper eigenaar de camper in een kortere tijd behandeld wil hebben kunnen wij daar niet in mee gaan en adviseren wij hem of haar een ander bedrijf te zoeken.

De vijf dagen hebben wij echt nodig omdat wij na het wassen en stomen de camper altijd gaan polijsten. Polijsten kost heel veel tijd en is absoluut noodzakelijk. Volgens het merendeel van de camper eigenaars die bij ons langs komen is polijsten niet nodig.

Echter niets is minder waar, ook als de camper direct uit de fabriek komt is een flinterdunne laag aanwezig op het plaatmateriaal of de dealer heeft er wax op aan gebracht. Om de nanocoating goed z’n werk te laten doen, beschermen voor meerdere jaren, is het noodzakelijk die flinterdunne laag te verwijderen. Dat kan alleen met polijsten worden gerealiseerd, ander voordeel van polijsten is dat de laklaag super glad wordt.

U kunt aan het aantal camper behandelingen zien dat wij in alle rust de campers onder behandeling hebben en rond de 100-120 campers per jaar behandelen.

Onze toekomst

Langzaam uitbreiden

Wij hebben de doelstelling langzaam te groeien omdat elke medewerker die bij ons komt werken een lange inwerkperiode heeft. Naast het leren werken met nanocoating zal de medewerker ook volgens onze kwaliteitsstandaard moeten leren werken. Bovenstaande betekent wederom dat wij ons niet laten opjagen en dat kwaliteit en service boven alles staat.

0

Samenwerking

Wij werken met diverse bedrijven samen

Onze waarden

Kwaliteit en service zonder tijdsdruk

Aandacht

Voldoende aandacht en liefde

Kwaliteit

Kwaliteit en oog voor detail

Service

Uitzonderlijke service

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake